Волимо и умемо да играмо фудбал

Велики успех оствариле су фудбалске секције наше школе, предвођене професором Срђаном Ешпеком, на данас одржаном регионалном такмичењу у Бијељини.

Обе екипе су поклекле тек после велике борбе у финалу и нашој школи донеле још два сребрна одличја у витрину богату наградама са спортских такмичења. 

Да би обезбедили пласман на регионалну смотру најбољих фудбалских екипа, наше секције су најпре биле боље у дуелима са вршњацима из СШЦ "Петар Кочић" Зворник. Ти дуели су одиграни протекле седмице.

Момци су одиграли, по речима професора Ешпека, можда и најбољи меч до сада, у полуфиналу против домаће екипе. У прилично узаврелој атмосфери, изненађујућој за ову врсту такмичења, после велике борбе, резултатом 3-1 изборен је пласман у финале и поновни окршај са фаворизованом школском секцијом из Угљевика. Исцрпљени након тешке полуфиналне битке, нису имали снаге на почетку финалног дуела, те је брзо на семафору стајало 4-0 за Угљевик. Паузу између два периода игре, професор Ешпек је искористио да смири екипу, додатно мотивише и подигне самопоуздање. То је врло брзо и дало резултат у виду три гола. На жалост, неколико пропуштених шанси скупо је коштало нашу екипу. Искусни играчи из Угљевика, уз дозу спортске среће, стижу до петог гола којим решавају питање победника.

У конкуренцији девојака. пласман у финале регионалног такмичења је био и корак више од оног што је планирано и очекивано, тако да пораз у финалној утакмици се може сврстати у категорију очекиваних. 

Све честитке девојкама, момцима и професору Срђану Ешпеку на одличним резултатима и начином на који су на и ван терена представљали нашу школу.

Мушка екипа: Ненад Лазић, Павле Радић, Срђан Дамјановић, Мухамед Хусејновић, Саша Ристић, Жељко Бркић, Саша Симић, Младен Савић, Никола Тодоровић, Ненад Јосиповић

Девојке: Ана Шаран. Божана Цвјетиновић, Валентина Вуксић, Виолета Гајић, Вања Трифковић, Марта Марковић, Ана Ерак, Тања Стјепановић, Јована Томић, Александра Томанић.

Srebrne fudbalske sekcije

Прочитано 1655 пута Последњи пут измењено 04 апр 2019

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;