ФК Дрина поделила улазнице ученицима

ФК Дрина поделила улазнице ученицима Фото: fkdrinazv.blogspot.com

Након што је ЈУ ТШЦ успоставио сарадњу са успешним компанијама из региона, уследиле су и заједничке акције са најбољим спортским колективима.

Тако је данас, у циљу промовисања спорта, а посебно фудбала међу младим људима, руководство фудбалског клуба Дрина поделило нашим ученицима велики број улазница за источну трибину за предстојећи меч БиХ Премијер лиге.

Зворнички премијерлигаш у првом колу другог дела сезоне дочекује мостарски Вележ, а надамо се да ће до победе и три бода стићи уз подршку великог броја навијача, међу којима ће, захваљујући великодушности челних људи клуба, бити и наши ђаци.

Најуспешнији фудбалски клуб и ЈУ Технички школски центар су одавно повезани на више начина. Велики број играча млађих категорија Дрине се школује код нас, наши бивши ученици су са успехом носили дрес Дрине, а међу професорима школе је и неколико фудбалских радника, који су заслужни за успехе зворничког тима.

Утакмица са Вележом ће се одиграти у суботу са почетком у 14:30, на Градском стадиону у Зворнику. Дођите да заједно бодримо наше пријатеље!

Прочитано 2053 пута

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;