Спортски дан 2017.

Прерасло је већ у традицију да се у нашој школи пред одлазак на пролећни распуст организује спортски дан. Оно чиме смо презадовољни је све већи број ученика који су заинтересовани за учешће у разним спортским дисциплинама.

Такмичења су започела у 9 часова, када су ученици и ученице опробали брзину и издржљивост у кросу.  Момци су трчали на стази дугој 800м, док су се девојке такмичиле на дупло краћој деоници. У конкуренцији од 60 такмичара, најбржи међу ученицима је био Иван Бајић, ученик IIIc3 одељења. Пратили су га Перо Милић IIIe1 i Саша Симић Ie1. Најуспешнија девојка била је Ана Шаран Ic1, а одмах иза ње на циљ су стигле Вања Трифковић Ie2 и Шемса Таловић Ic1. Управа школе је за најбоље такмичаре обезбедила награде, које им је уручио професор Срђан Ешпек.

По завршетку кроса почели су турнири у најпопуларнијим колективним спортовима. Реновирана фискултурна сала била је поприште одличних баскеташа. После велике борбе до финалне победе стигли су ученици Ie2 (Сергеј и Дамјан Смиљанић, Славко Гаврић, Урош Мичић). Они су у дуелу за прво место били бољи од екипе Ic1 (Миленко Николић, Велибор Цвјетковић, Божидар Јовић, Момчило Мировић). Треће место освојили су момци из Ie1 (Срећко Делић, Никола Милић и Радан Јовић).

Најжешћа борба виђена је на фудбалском терену. Екипе су направљене од најбољих појединаца сва четири разреда из обе смене. Тако смо имали прилику да видимо репрезентације првог, другог, трећег и четвртог разреда из обе смене. Уз њих, радници школе су пријавили своју екипу, желећи да исправе прошлогодишњи неуспех. Искуство је на крају пресудило, најстарији тим је затворио све прилазе свом голу и сва три меча добио минималним резултатом и тако стигао до коначног тријумфа.

И, то није било све. Познати смо као школа у којој је шах омиљена игра. Професор Драгољуб Боројевић, један од најбољих шахиста у регији, пружио је шансу ученицима који су хтели да се опробају у дуелу против њега, као и колегама.

За крај смо оставили огромну захвалност нашим пријатељима из компаније Витинка, који су нам пружили велику помоћ у организацији свих такмичења и снабдели све учеснике освежавајућим напицима.

Најбржи
Најбољи баскеташи
Најискуснији фудбалери
Велемајстори
Наши драги пријатељи

Прочитано 4062 пута Последњи пут измењено 08 апр 2017

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;