Фудбалери на регионалном такмичењу

Победом 3-2 над изабраном екипом ЈУ СШЦ Петар Кочић Зворник, наша школска екипа је изборила пласман на регионално такмичење у малом фудбалу.

Спортска хала у Зворнику била је још једном поприште велике фудбалске битке младића и девојака из два средњошколска центра. На отварању такмичења, девојке из СШЦ су биле успешније, искористиле своје прилике и тријумфом 3-1 обезбедиле пласман на регионално такмичење.

Почетак мушког дуела као да је писан по истом сценарију. Сигурна игра и вођство екипе СШЦ од 2-0. Међутим, изабраници професора Срђана Ешпека, иако ослабљени неиграњем тројице стандардних играча због повреде, нису одустајали од борбе. Честе измене које је вршио професор Ешпек унеле су додатну енергију у игру екипе ЈУ ТШЦ Зворник. Као награда за срчану игру, у самом финишу утакмице, стигли су и голови. Мрежу ривала затресли су Раде Стевановић (2 гола) и Саша Симић.

Поред стрелаца и асистента Саше Ристића, похвале за пласман у следећу рунду такмичења заслужују и сви остали момци који су наступили. То су: Немања Петровић, Ненад Лазић, Мухамед Хусејиновић, Владан Мићић, Младен Савић, Никола Тодоровић.

Регионално такмичење биће одржано у уторак 17.04. у Милићима. Наша екипа биће појачана опорављеним Срђаном Дамјановићем.

Прочитано 2007 пута Последњи пут измењено 16 апр 2018

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;