Порука матурантима

ПОШТОВАНИ МАТУРАНТИ!

          Неприлике које су захватиле свијет нису ни нас мимоишле: грубо, немилосрдно су вас истјерале из школе баш у вријеме кад вам је, вјероватно, понајљепше било долазити: да још који дан доказујете професорима да сте научили, да сте зарадили већу оцјену, а о матурантским несташлуцима, дружењу – боље је да и не говорим.

Ипак, ни те неприлике нису вас сасвим раставиле од школе: нађено је рјешење и већина вас је радом на даљину потврдила своју преданост раду, школи и такав печат ударила на крају свог средњошколског стажа. ЧЕСТИТАМ ВАМ! На тај начин сте доказали да онај ко хоће, ко зна, нађе рјешење како да савлада препреке а препрека ће увијек бити, неминовно. Надамо се, никад випше овако немилосрдних.

ДРАГИ МАТУРАНТИ!

Сада је дошло вријеме да се и овакав начин рада приводи крају, да се разилазимо – свако својим путем. Ипак, сигурно је да средња школа неће остати „тамо негдје у Каракају“ , да ће све, неминовно, остати у прошлости. Знање, радне навике које сте стекли, дружење, не могу се тек тако оставити и отићи.

Већина вас је својим односом према раду, понашањем, сигурно и резултатима рада дала значајан допринос да се о овој школи причају лијепе приче – истините. Ја сам вам истински захвалан због тог доприноса.

Истовремено сте  тим истим радом утврдили чврсте темеље, припремили стазе које воде постизању већих резултата на путевима којим наставите – без обзира куда вас водили ти путеви. Желим најискреније и вјерујем да ће то заиста бити путеви успјеха вриједни сваког поштовања. То би био најљепши израз захвалности свима нама који смо уложили своје знање, истински радили да вас усмјеримо путевима успјеха, да једног дана с поносом кажемо: „Он(а) је био(била) наш ученик!“

Волио бих, наравно, да сам ове ријечи изговорио пред вама, на матурској вечери коју сте, свакако, заслужили. Било би лијепо видјети вас свечано одјевене, раздрагане...Предиван матурски дефиле, предивно вече! Било би лијепо, али бих рекао ове исте ријечи, жеље!

Зато: СРЕЋАН ЗАВРШЕТАК СРЕДЊЕ ШКОЛЕ!

СРЕЋНИ ВАМ ПУТЕВИ КОЈИМ ДАЉЕ ХОДИЛИ!

                                                                                                   Директор

                                                                                  Грујић Горан, дипл.инж.ел.техн.

 

Прочитано 2236 пута Последњи пут измењено 01 јун 2020

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;