Ријеч матуранта

Матуранткиња средње електротехничке школе (техничар електроенергетике), Јелена Бечановић, жељела је да се на посебан начин захвали школским друговима, као и ученицима, професорима и радницима школе. Учинила је то на свој начин.

Када сам кренула у средњу школу, мислила сам да слиједе четири најгоре године мог живота. Само сам размишљала о завршетку школе. И, наравно, погријешила сам.

За четири године проведене у овој школи скупила сам највише лијепих успомена. И мислим да је то и најважније. За вријеме школовања у овој школи схватила сам шта значи ријеч колектив. Никада нисам видјела бољи колектив од овог, укључујући све помоћне раднике, професоре, директора и ученике. Из школе носим много више него сто сам очекивала и много више него што неко из било које друге школе може понијети. Ова школа ме научила шта је право другарство, шта је бјежање са часова, какав је осјећај кад попијеш пет кафа до подне, научила ме шта су битне ствари у животу, шта су озбиљни разговори, научила ме да неће увијек бити лако, али да никад не одустајемо.

За све добро, за све што сам научила и све сто носим из школе заслужан је овај мој колектив који ће увијек имати посебно мјесто у мом срцу. Да могу овдје провести још коју годину, врло радо бих остала, јер су ово, сигурно, биле четири најљепше године мог живота.

Јелена Бечановић IVe1

Прочитано 3394 пута Последњи пут измењено 27 апр 2018

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;