Наш ученик Петар Сандић на завршним припремама за свјетско првенство

Ученик првог разреда наше школе и члан БК "Обилић" из Зворника, Петар Сандић, отпутовао је у Москву на завршне припреме за свјетско првенство.

Петар се нашао на списку селектора јуниорске боксерске репрезентације Србије, Бранислава Јовичића, са још петорицом младих боксера. Ово је велика част за Петра, али и за његов матични клуб, као и за нашу школу. Уз максималну посвећеност боксу, Петар не запоставља школске обавезе. Основну школу је завршио са свим одличним оцјенама, а са тим трендом је наставио и у средњој школи.

- Наши репрезентативци синоћ су отпутовали у Москву на завршне припреме пред свјетско првенство. Велика ствар за наш клуб, наш град и Републику Српску да се наш јуниор Петар Сандић нашао међу шест најбољих јуниора Србије који путују у Јерменију на свјетско првенство. Само учешће на овако великом такмичењу је огроман успјех који ће Петру у даљој каријери значити много, поред тога јуниорска репрезентација Србије ће провести десет дана у националном боксерском центру Русије у Москви, и то ће бити још једно огромно искуство. - истакао је Мирко Ждрало, генерални секретар боксерског савјеза Републике Српске, селектор женске репрезентације Србије и тренер боксерског клуба Обилић.

Нашем Петру желимо пуно успјеха на предстојећем такмичењу које ће бити одржано у Јерменији.

Petar Sandić

Прочитано 851 пута Последњи пут измењено 09 нов 2023

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;