Радионица из безбедности саобраћаја

У оквиру "Пројекат седмице" професори Владан Вуковић и Александар Косановић су уз асистенцију ученика саобраћајне школе одржали радионице из безбедности саобраћаја у ОШ "Свети Сава" у Зворнику.

Радионице су одржане свим ученицима другог и трећег разреда, а главна тема је безбедност ученика и учесника у саобраћају. Малишани су имали прилику да кроз презентацију "Пази, буди видљив, не буди фигура", која је урађена под покровитељством Агенције за безбедност саобраћаја Републике Српске, науче како да се правилно крећу тротоаром, која су то места предвиђена за њихову игру, како се заобилазе препреке на тротоару, како да се понашају на путу на ком нема тротоара, како да се правилно прелази улица са и без семафора и још много интересантних и пре свега корисних ствари.

Након презентације ученици су имали прилику да усвојена знања провере играњем занимљивог квиза прилагођеног њиховом узрасту.

По завршетку радионице малишани су добили образовни материјал који је израђен од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Српске, која је максимално подржала поменуте активности.

 
 
 
Прочитано 696 пута

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;