Дан отворених врата 2019.

По устаљеној традицији, последњи дан пред одлазак ученика на пролећни распуст, у сарадњи са колегама из СШЦ "Петар Кочић" организујемо манифестацију Дан отворених врата.

Матуранти основних школа са територије града Зворника посетили су нас и ове године. Добро позната ствар је да су свршеним основцима и њиховим родитељима бирање занимања и професионална оријентација можда и највећи проблеми у том периоду. Много је недоумица око одабира школе и смера у ком ће се наставити школовање. Недостатак информација представља један од највећих проблема да се створи јаснија слика чиме би деца желела да се баве у будућности.

Ми смо се потрудили да им на занимљив начин презентујемо сва занимања која ће моћи у наредном уписном периоду да бирају код нас. Такође, представили смо и велики број стручних и општеобразовних предмета које ученици наше школе изучавају. Кроз поменуте презентације будући средњошколци су могли да се упознају и са изгледом и опремљеношћу наших учионица, кабинета, две спортске сале и школске библиотеке. 

- Очекујемо да ћемо уписати сва одобрена занимања. При креирању плана уписа руководили смо се и жељама матураната основних школа, као и потребама привреде. Прошлогодишњи упис је показао да су наша занимања изузетно тражена. Ове године смо увели ново занимање у машинску струку - Техничар CNC технологија - истакао је директор школе Горан Грујић у изјави за медије.

Како је то све изгледало у петак у нашој школи, можете погледати на званичној ФБ презентацији школе.

Према одобреном Плану уписа у школску 2019/2020 годину ученици ће моћи да бирају између следећих занимања:

Upis 2019/2020

Прочитано 2013 пута Последњи пут измењено 20 апр 2019

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;