Дијелимо чаролију

Ученици наше школе су још једном на делу показали своју хуманост и друштвену одговорност.

У жељи да свако дијете доживи празничну чаролију организовали су акцију "Један слаткиш, једно дијете", како би прикупили и направили новогодишње пакетиће. На тај начин су омогућили градској организацији Црвеног крста из Зворника да подјели дјеци у социјално угроженим породицама 60 новогодишњих пакетића, а 8 пакетића је подијељено у специјалном одјељењу основне школе "Свети Сава".

Кутије са натписом "Један слаткиш, једно дијете" биле су постављене у предузећима у периоду од 4. до 25. децембра. Тако је прикупљен материјал у вриједности од 700 конвертибилних марака, који је омогућио да се направи 68 новогодишњих пакетића.

Ана Шаран, предсједница Савјета ученика, нам је објаснила како је организована акција.

"И ове године успјешно смо завршили акцију "Један слаткиш, једно дијете". Успјели смо да насмијемо 68 дијеце, због чега сам и лично веома срећна. Надам се да ћемо и наредних година успјешно организовати ову и сличне акције и да ћемо имати још већи број пакетића. Захвалила бих се свима који су нам помогли да са великих успјехом организујемо ову акцију, а посебно бих истакла привредне субјекте: Маркет "ВИС", Зворничанка доо, Тропик доо, Бинго маркети, СТР Младост Каракај, ТР Гоци. Велику захвалност дугујемо и свим добрим људима који су учестовали у овој хуманој акцији."

 

Прочитано 1883 пута Последњи пут измењено 31 дец 2017

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;