Између два Савиндана реализовани значајни пројекти Истакнут

Реконтруисана фискултурна сала Реконтруисана фискултурна сала Фото: ЗворникДанас

У Техничком школском центру, приредбом ученика у 12:00 сати и ломљење славског колача у 13:00 сати, данас ће бити прослављена школска слава Свети Сава.

То је и прилика да се истакну добри резултати остварени у протеклих годину дана.

Према ријечима директора Горана Грујића, завршено је реновирање унутрашњости фискултурне сале што је подразумијевало замјену подова и глетовање и кречење зидова, док се у наредних мјесец дана очекује да добију и спортску опрему. Такође су реновиране и свлачионице, кабинет професора физичког васпитања и још пет учионица.

- Све је било поплављено у мајским поплавама, а радови су финансирани средствима Европске Уније са посредником УНДП-ом у оквиру Програма за опоравак од поплава. Вриједност ових радова је око 60.000 КМ – истакао је Грујић.

Он је нагласио да су у току припремни радови за санацију крова на фискултурној сали и радионицама које се налазе у истом објекту, такође у оквиру Програма за опоравак од поплава. Радови подразумијевају потпуну замјену крова и санацију фасаде што ће, по предрачуну, износити више од 200.000 КМ.

- Огроман је значај ових радова, јер ученици добијају нову, функционалну и квалитетно опремљену фискултурну салу. Веома је неопходно и да се замјени кров, јер прокишњава, а ми смо из својих средстава замијенили улазна врата на фискултурној сали – рекао је директор Горан Грујић који је додао да ће радови на замјени крова чија је површина око 2.500 квадратних метара, почети чим временски услови дозволе и трајаће око два мјесеца.

У овој школи раније уграђени видео-надзор проширен је са још три камере, чиме је покривено комплетно двориште и главна зграда.

ТШЦ је, у оквиру УНИЦЕФ-овог програма опремања школа учионичким намјештајем, добио и 126 клупа, 252 столице и катедре за опремање девет учионица, вриједности преко 20.000 КМ.

Ову школу похађа 547 ученика који се образују у три струке електротехника, саобраћај и машинство и обрада метала.

ucionica

www.zvornikdanas.info

Прочитано 1767 пута Последњи пут измењено 27 јан 2015

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;