Позив на камп "Вештачка интелигенција и роботика"

Научно-истраживачки центар "ПФЕ" позива ученике да се пријаве на годишњи циклус кампова "Вештачка интелигенција и роботика".

Поменути научно-истраживачки центар је непрофитна организација која нуди бесплатно неформално образовање мотивисаним ученицима и ученицама средњих школа из области вештачке интелигенције, роботике, примењене физике, рачунарских наука и сродних области, кроз практичан рад и менторство врхунских стручњака.

Ако те занима како да направиш робота, како раде системи вештачке интелигенције као што су претварање слике или говора у текст, Snapchat или Инстаграм филтери, chat роботи или ако желиш да направиш паметну кућу онда је ово право место за тебе. На сајту можете пронаћи све појединости о камповима и начину пријаве.

Учешће на камповима је потпуно бесплатно и одржаће се у просторијама Научно- образовно културног центра “Вук Караџић” у Тршићу. На активностима ћете имати прилику да упознате другаре сличних интересовања из целог региона, да научите неке нове забавне ствари, стекнете прво научно и инжењерско искуство, радите са сјајним менторима и супер се забавите.

Пријаве су отворене до 15. априла, а можете их попунити преко линка.

 PFE poster

 

Прочитано 858 пута Последњи пут измењено 23 мар 2022

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;