Лаптоп најбољем ученику

Полако постаје традиција да једно од најуспешнијих предузећа у регији "Зворничанка", поводом школске славе - Светог Саве, награди најбољег ученика наше школе.

Прошле године награду је добио Ђорђе Копривица, коме је директор "Зворничанке" Марио Остојић, уручио таблет. Ове године је конкуренција била још већа, а за најбољег је изабран Дарко Савић, ученик IV разреда саобраћајне школе (ПТТ саобраћај). Њему је директор и власник "Зворничанке" Михајло Остојић, поклонио лаптоп. 

Дарко је био презадовољан поклоном:

"Желео бих пре свега да се захвалим господину Остојићу на овом изузетном поклону. Након завршетка средње школе планирам да упишем факултет, тако да ће ми лаптоп бити од велике помоћи током даљег школовања. Велике заслуге за мој успех имају и директор школе, а пре свега професори који су ми све четири године несебично преносили знање и били значајна подршка. Још једном - ХВАЛА!"

ЈУ ТШЦ Зворник жели и на овај начин да се захвали господину Остојићу и компанији "Зворничанка" на великој подршци и несебичној помоћи нашој образовној установи коју пружају годинама уназад.

 

Прочитано 2831 пута Последњи пут измењено 02 феб 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;