Одржан иницијативни састанак за оснивање удружења средњих школа

Иницијативни састанак за оснивање удружења средњих стручних школа Републике Српске и Србије, који за циљ има већу сарадњу и заједничко учешће у међународним пројектима, одржан је данас у просторијама наше школе.

Састанку су присуствовали представници средњих школа из Добоја, Мркоњић Града, Требиња, Суботице и домаћина Зворника, док су оправдано изостали представници Косовске Митровице.

Директор ТШЦ Зворник Горан Грујић, изјавио је да састанак представља први корак ка оснивању удружења, које треба да помогне у рјешавању текућих проблема, као и организованијем учешћу у међународним пројектима.

„Сви ми просвјетни радници и средње школе у региону имамо исте муке и надам се да ћемо путем удружења да успјешније рјешавамо пробеме са којима се сусрећемо у раду“, рекао је Грујић.

Предсједник Удружења директора средњих школа Републике Српске Мирослав Топаловић, наводи да је спајање и удруживање веома бита ствар, јер просвјетни радници имају исте проблеме и изазове, па је размјена искустава веома битна.

Предсједник Социјално-економског савјета града Суботице Чедомир Барош, нагласио је да се у овај пројекат креће у нади да ће се кроз овај пројекат унаприједити дугогодишња пријатељска сарадња између школа из Србије и Републике Српске.

Иницијативном састанку представника средњих школа из Републике Српске и Србије присуствовали су и представници Градске управе Зворник.

Inicijativa

Прочитано 934 пута Последњи пут измењено 11 окт 2023

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;