Прослава 15 година матуре

Генерација техничара ПТТ саобраћаја (2004 - 2008) прославила је 15 година од завршетка средњошколског образовања.

Годишњица матуре је идеална прилика да се подсетите, за многе најлепшег периода живота, а то су дани проведени у школским клупама. Ова генерација се већ трећи пут окупља. Обележили су и 5 и 10 година матуре. Одељење је било баш бројно, нарочито за данашње прилике. Укупно 21 девојка и 16 момака су предвођени одељењским старешином, професорицом Слађаном Илић, прошли заједно све фазе средње школе.

Иако су многи одавно напустили и град и државу у којој су се школовали, са радошћу се одазивају на скуп генерације. Овог пута професорица Слађана је за њих организовала прави час одељењске заједнице у школи. Према њеним речима, час су искористили да остале укратко упознају где су и чиме се баве у животу. 

- Дивна и успешна генерација, од којих неки раде са средњошколским образовањем, неки су завршили факултете и нису остали у струци (средње школе), неки су истакнути приватни предузетници. После одржаног "часа" смо прошетали ходницима школе. Прегледајући многобројне паное присетили су се разних анегдота, ваннаставних активности и приредби на којима су учествовали - додала је професорица Илић.

Поред одељењског старешине, састанку генерације присуствовао је и професор Јеротија Матић, који је дошао на позив бивших ученика.

Sladja 15 godina mature

Прочитано 1030 пута

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;