Договорена сарадња са највећом курирском службом у регији

АКС курирска служба и ЈУ Технички школски центар Зворник договорили су сарадњу о одржавању практичне наставе за ученике школе у просторијама поменуте компаније.

АКС Експрес Курир је једна од водећих компанија за пакетну доставу у Србији, а прошле године су пословање проширили и на комплетну Босну и Херцеговину. Са 150 запослених младих и стручних људи, 9 центара са магацинима на територији Босне и Херцеговине и 100 потпуно нових теретних возила водећих светских произвођача су међу лидерима у овој области у БиХ.

Предметни наставници су у пратњи ученика већ били у посети АКС-у и препуни су позитивних утисака. Професор Јеротија Матић је укратко објаснио детаље будуће сарадње и колико ће рад у оваквим условима значити самим ученицима.

"У оквиру што боље реализације практичне наставе ЈУ ТШЦ је остварио сарадњу са курирском службом АКС из Зворника, где ће ученици са смерова ПТТ саобраћаја и друмског саобраћаја одређени број часова предвиђених планом и програмом практично обрадити у просторијама овог курирског оператера. Значајна ствар је што је ова локација логистичко-транспортно преградни центар где се може практично видети целокупна логистика организације транспорта и прераде пакетских пошиљака, укључујући и кол-центар, што је и основна делатност овог оператера, тако да ће ученици практично моћи да виде све фазе технолошког процеса. Овакав вид организовања је добар пример који представља дуални систем образовања где се поред кабинетско-практичног рада ученици упознају са живим процесом рада код поменутог оператера."

 

 

Прочитано 868 пута Последњи пут измењено 21 феб 2019

Наши пријатељи

  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;