Иван Манојловић изабран за предсједника мРЕСУРС-а регије

На XI конференцији мРЕСУРС-а (Мреже Савјета ученика Републике Српске) која је одржана од 08. до 10.11.2017. године на Бардачи (Србац), предсједник Савјета ученика наше школе, Иван Манојловић, изабран је за предсједника мРЕСУРС-а бијељинске регије.

Предсједници Савјета ученика из свих школа у Републици Српској су током свог боравка на Бардачи одредили план активности за текућу школску 2017/2018.  ОКЦ (Омладински комуникативни центар) је и ове године, у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта, био организатор конференције. Представници ОКЦ-а Југослав Јевђић, Биљана Матијавић и Саша Марковић су били ментори средњошколцима у креирању плана активности. Ученици су, подијељени по регијама, на крају другог дана презентовали своје планове активности.

Бијељинска регија ће и ове године традиционално обиљежити Међународни дан средњошколаца (17.11.), "Један слаткиш једно дијете" и "Остави траг", поред осталих акција најважнија ће бити акција "Дуално образовање", која ће за циљ имати омогућавање ученицима да праксу обављају у приватним фирмама.

За руководство бијељинске регије за школску 2017/2018 изабрани су: Иван Манојловић (Технички школски центар Зворник) – предсједник, Урош Анђелић (Пољопривредна и медицинска школа Бијељина) – први потпредсједник, Младен Милић (Средња школа "Петар Петровић Његош" Шековићи) – други потпредсједник и Катарина Томанић (Техничка школа "Михајло Пупин" Бијељина) – ПР менаџер.

По завршетку конференције учесници су имали прилику посјетити Народну скупштину Републике Српске, гдје им се обратио предсједник НСРС Недељко Чубриловић. Руководсво мРЕСУРС-а је представило акције које су испланиране.

 

Прочитано 2750 пута Последњи пут измењено 13 нов 2017

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;