Знам ја, народе мој!!!

ЈУ Технички школски центар Зворник обиљежава 100 година од смрти Петра Кочића.

Тим поводом ће бити изведена представа "Знам ја, народе мој"! Премијера је заказана за сриједу, 23. новембар са почетком у 18:30 часова у Дому омладине у Зворнику.

Актив професора српског језика, који је иницијатор ове свечаности, заједно са талентованим глумцима, ученицима наше школе, већ неко вријеме марљиво ради на припреми великог пројекта. Није мала ствар правити намјенску представу и на прави начим обиљежити вијек од смрти једног од највећих писаца са наших простора.

Велику захвалност дугујемо руководству Дома омладине које је омогућило културној секцији ЈУ ТШЦ Зворник да све пробе одржава у њиховим просторијама. Ту је, наравно, и Градска управа Зворник, која је одавно препознала вриједан и квалитетан рад наших ученика и која нам у свакој прилици пружа значајну подршку.

Позивамо вас да дођете да се дружимо и да на лијеп начин прославимо велики јубилеј.

"Света је ово и мудра књига. У њој је списана и запечаћена судбина свију земаља, свију народа, свију манастира, текија, цркава и други' божји' богомоља. Земље и народи, слушајте ријечи њезине, љубављу зада'нуте, свјетлошћу божанском озарене, крвљу списане и запечаћене, а тамјаном и измирном окађене. Земље и народи! Слушајте ријечи њезине и спасавајте се!"

Петар Кочић

Прочитано 2086 пута Последњи пут измењено 22 нов 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;