Такмичили смо се из демократије

У претходном периоду били смо веома активни из Демократије. Организовали смо изузетно посјећену трибину, а потом смо са доста успјеха представљали школу на регионалном такмичењу.

Школски тим су предводили ученици из одјељења IIIе2: Драгана Митровић, Уна Гајић, Милош Савиновић, Милош Јосиповић, Михајло Петровић, Радан Орашанин, Александар Калдесић и Никола Кљештан. Такмичење је одржано у Шековићима, а поред наше школе учествовали су још гимназија из Зворника као и представници школе домаћина.

Изабрани проблем у друштву и тема коју смо обрадили била је малолетничка проституција. Вриједно смо радили на овом пројекту, урадили паное, прикупили све потребне информације, анкетирали ученике наше школе, одржали јавну трибину поводом овог проблема, како бисмо ученицима скренули пажњу и упознали их са важношћу информисања и едуковања на спречавању и раном откривању малолетничке проституције.

На такмичењу смо наступили први и жири је био веома задовољан нашом презентацијом и излагањем. Заузели смо друго мјесто. Иако нисмо били први, добили смо похвале од чланова жирија и ово представља једно лијепо искуство за нас, али и велики успјех за нашу школу.

Најважније је да смо кроз овај пројекат сазнали много  тога о теми коју смо истраживали и упознали првенствено себе, а надам се и остале који су имали прилику да нас саслушају, са озбиљношћу овог проблема у друштву.

Мислим да смо добро представили нашу школу и захваљујемо се управи школе што нам је помогла у нашем раду, као и професорици Славици Милић на стручној и моралној подршци.

Прочитано 1830 пута Последњи пут измењено 05 апр 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;