Елта-Кабел поклонила бесплатан интернет

Компанија Елта-Кабел, лидер међу кабловским оператерима у Републици Српској, данас је ученицима наше школе подарила БЕСПЛАТАН интернет.

Директор ЈУ ТШЦ Зворник, Горан Грујић, истакао је значај ове инвестиције за даљу модернизацију наставе у школи.

"Ово је заиста несвакидашњи гест вриједан сваке похвале. Фирма Елта-Кабел, односно њихова радна јединица стационирана у Зворнику, коју предводи господин Недељко Стјепановић, бесплатно нам је прикључила оптички интернет. Увјерени смо да овакве акције могу да допринесу стварању бољег сутра за све младе и помоћи им да се припреме за све изазове савременог друштва. Све ово се ради како би ученицима омогућили брз и квалитетан приступ интернету, а истовремено и професори ће бити у могућности да их кроз модернизовану наставу додатно едукују и информатички описмене. Још једном бих се захвалио људима из Елта-Кабела на овом великом поклону."

Елта-Кабел је највећи кабловски оператер који нуди услуге кабловске телевизије, интернета, фиксне и мобилне телефоније. Услуге пружају на простору Републике Српске, док преко партнерских фирми покривају цијелу територију Босне и Херцеговине. Елта-Кабел прати савремене технолошке трендове и нове услуге први уводи на домаће тржиште. 

 

 

 

Прочитано 1833 пута Последњи пут измењено 15 феб 2016

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;