Младенцима у част

Младенцима у част: Чланови музичке секције ЈУ ТШЦ Младенцима у част: Чланови музичке секције ЈУ ТШЦ Фото: ТШЦ

У организацији ЈУ Технички школски центар Зворник и СПКД „Просвјета“, а уз покровитељство општине Зворник и огромну подршку и несебичну помоћ Дома омладине Зворник, одржана је традиционална академија у част младенаца, поезије и пролећа.

Специјални гости ове приредбе били су млади парови који су у претходних годину дана ступили у брак. У њихову част, чланови драмске, рецитаторске и музичке секције наше школе приредили су посебан програм. Поред наших ђака, учешће у програму узели су и чланови ансамбла СПКД „Просвјета“, као и Прво зворничко певачко друштво „Изворник“.

Академију  је отворио Радослав Перић, директор „Просвјете“, који је присутнима у зворничком Дому омладине поручио:

„Ово је осамнаеста година како организујемо ову поетско-музичку манифестацију са циљем оживљавања наших народних обичаја, упознавања са светском и нашом поезијом која је симбол љубави и поздрављања пролећа које је симбол рађања и живота. Све то желимо да поделимо са нашом публиком, а и да младенцима пожелимо срећу и дуг брачни живот.

Након још једне успешно организоване приредбе, разговарали смо са директором Дома омладине, господином Ђорђем Деурићем:

„Дом омладине Зворник и Позориште младих планирају да у наредном периоду остваре конкретнију сарадњу са културним секцијама ваше школе,“ рекао је Деурић и додао: „Млади глумци, музичари и рецитатори из ЈУ ТШЦ су заиста талентовани, а ми желимо да им стручним саветима, логистичком подршком и квалитетним условима за рад помогнемо да савладају мале тајне глумачког позива и да осете све чари стварања позоришне представе. Пружићемо максималну подршку тим младим људима, а главни циљ је припремање представе, која би доживела и своју вечерњу премијеру у Дому омладине.“

Ако нисте били у могућности да присуствујете, у нашој галерији погледајте како је све то изгледало.

Прочитано 2189 пута Последњи пут измењено 25 мар 2015

Саобраћај - презентација занимања упис 23/24

Електротехника - презентација занимања упис 23/24

Хемијски техничар - упис 2023-2024.

Машинство и обрада метала - презентација занимања

Наши пријатељи

  • ZvornikDanas
  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;