Одштампајте ову страницу

Град Зворник – бесплатно матурско вече за све матуранте

Поводом Дана града, за свих 450 матураната двије средње зворничке школе Град Зворник обезбиједио је средства за прославу матурске вечери.

Имајући у виду чињеницу да један број ученика завршних разреда није имао финансијских могућности да учествује у матурској вечери, градоначелник Зворника Бојан Ивановић одлучио је да град плати прославу за све матуранте.

 – Мајски дани су празнични у Зворнику. Ево у недељу обиљежавамо 613 година постојања града, затим се припремамо за свечани дефиле матураната, што су свакако лијепи догађаји. А чињеница да неки млади људи немају могућност да то вече проведу са својим пријатељима, са којима су дијелили ђачке згоде и незгоде, подстакла нас је на ову одлуку. Позивам све матуранте да се пријаве за прославу, коју ће финансирати њихов град – истакао је градоначелник Ивановић.

Овом одлуком задужени су Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник да врате новац који су до сада прикупили од ученика. Према ранијим најавама договорене су прославе за 26. мај у новом објекту „Викторија“ и Свадбеном салону „Дрина“.

извор: Град Зворник

Прочитано 349 пута Последњи пут измењено 25 мај 2023
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ

Сродни чланци