Одштампајте ову страницу

Бројне понуде за посао нашим матурантима

Једно од најважнијих питања за сваког свршеног средњошколца и његове родитеље је да ли наставити школовање или се ипак одлучити за проналажење посла у конкретној струци.

Одговори на ово питање свакако нису универзални и најчешће зависе од афинитета ученика и тренутне ситуације, како породичне, тако и друштвене, да ли је могуће пронаћи одговарајући посао у том моменту.

Образовни профили у нашој школи омогућавају ученицима да без икаквих проблема могу да одаберу и једну и другу опцију. Имамо велики број примера ученика који су постали врхунски студенти, као и момака и девојака који су одмах по завршетку матуре кренули са радом у струци. То је и подстакло већи број компанија из окружења да нас контактирају са понудама за запошљавање матураната и бивших ученика.

Добро је познато да годинама наши ученици практичну наставу изводе у реномираним компанијама попут Алумине, Зворник путева, Еуро Петрола, Металмонта, Металног и других. Већ смо писали о томе да је много наших ученика одмах по стицању дипломе потписало уговор са неким од поменутих послодаваца. Леп је осећај када у току пројекат седмице водите ученике на стручну праксу, а тамо их дочекају ваши бивши ученици, сада већ на озбиљним позицијама у фирми.

Поред компанија које смо већ споменули, на адресу школе стигло је још неколико позива реномираних фирми које су пожелеле да наше ученике упознамо са њиховим понудама за посао.

MINTH Лозница

Компанија која се бави производњом спољашњих ауто делова за аутомобиле које испоручује многих светским произвођачима. Купци MINTHа заједно чине 80% укупног глобалног учешћа на тржишту аутомобила. Погледајте ПРЕЗЕНТАЦИЈУ коју су људи из ове компаније проследили школи, са основним подацима и отвореним позицијама за посао и како можете да конкуришете.

Термоелектро д.о.о. Брчко

Термоелектро је специјализовано предузеће за: изградњу, ремонт, реконструкцију, ревитализацију и одржавање термоенергетских, индустријских и других постројења, као и израду и монтажу нестандардне опреме и конструкција. Термоелектро пружа комплетну и квалитетну услугу од инжењеринга и израде пројеката до организације на самом градилишту по принципу „кључ у руке“. Презентацију компаније можете да погледате кликом на слику испод.

termoelektro

 

NATURA TRADE d.o.o. Лозница

Компанија са седиштем у Лозници која се бави креирањем и производњом линија паковања која задовољавају највише стандарде и најзахтевније потребе корисника. Њихов бренд је препознатљив у производњи кеса за фармацију и шећер, папирних кеса са унутрашњом и упреденом ручком, папирних чаша и картонских кутија.

Сви који су заинтересовани за посао у овој перспективној компанији могу да се пријаве на емаил адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или да попуне конкурсну пријаву https://www.naturatrade.rs/karijera/

Прочитано 1726 пута Последњи пут измењено 11 јун 2022
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ

Сродни чланци