Одштампајте ову страницу

Предавања о безбједносним ризицима коришћења друштвених мрежа

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су данас, у склопу реализације превентивних активности на сузбијању малољетничког преступништва у основним и средњим школама, ученицима Техничког школског центра Зворник, одржали едукативно предавање на тему „Едукација о безбједносним ризицима коришћења друштвених мрежа“.

Циљ поменутих предавања јесте да се ученицима укаже на опасности са којима се могу сусрести уколико неправилно употребљавају друштвене мреже, али и на који начин да правилно користе „фејсбук“ и заштите свој профил како не би дошло до одређених негативности и злоупотреба од стране других лица.

Полицијска управа Зворник ће и у наредном периоду наставити са организовањем едукативних предавања за ученике основних и средњих школа на територији коју оперативно покрива ПУ Зворник, а све са циљем спречавања и сузбијања малољетничке делинквенције и других асоцијалних понашања.
Прилика је искориштена да се ученици подсјете да сваку злоупотребу на друштвеним мрежама могу да пријаве на бесплатан број телефона „122“, како би полицијски службеници предузели мјере и радње из своје надлежности.

извор: (ПУ Зворник)      

http://infobirac.net          

Прочитано 1842 пута Последњи пут измењено 15 нов 2018
ЈУ ТШЦ

Најновије од ЈУ ТШЦ