Настава на даљину

31 мар 2020
Написао

У ЈУ Технички школски центар почела је и друга седмица како се због ванредних услова настава обавља на даљину.

Прошла је прва седмица у којој се и у средњим школама примјењује нови вид наставе, тј. настава на даљину. Тим поводом екипа портала Зворник данас разговарала је са директором ЈУ Технички школски центар Зворник, Гораном Грујићем.

Влада Републике Српске је донијела одлуку да школе НЕЋЕ радити наредних 21 дан, закључно са 30. мартом.

У петак 8.2.2020. год. je у просторијама Техничког школског центра Зворник проф. Божо Илић, дипл. инж. електротехнике одржао предавање на тему: „Израда модела паметне куће као новог наставног средстава“.

ЈУ Технички школски центар имао веома успјешну сарадњу са компанијом "Алумина", гдје 83 ученика ове школе редовно похађају практичну наставу.

Настава у другом полугодишту почиње у понедељак 20. јануара 2020. године.

Ученици трећег разреда занимања техничар рачунарства имали су у склопу стручног усавршавања и професионалне оријентације, прилику да посјете компанију „Дрина осигурање“ у Милићима, која дуги низ година успјешно ради и послује. Компанија је  лидер у осигурању на нашим просторима и има мрежу развијену на подручју цијеле Републике Српске и у неким дијеловима Федерације.

"Драги посјетиоци, поздрављамо вас! Хвала вам што сте вечерас са нама, хвала вам што сте се придружили акцији чији је основни циљ да једном дјетету помогнемо да стигне до осмјеха!"

Помоћница директора, Слађана Илић и професорица демократије и људских права, Бојана Танацковић, побједнице су менторинг програма којег је у протекла три мјесеца спроводила Westminster фондација за демократију.

Представници градске Службе цивилне заштите и Професионалне ватрогасне јединице организовали су у нашој школи предавање и обуку ученика о томе како да поступе у случају земљотреса.

Страна 1 од 21

Наши пријатељи

  • ZMarketi
  • 1
  • 2

Контакт

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  056/260-899; 056/260-897
  056/490-115
  Зворник, Каракај - Зворник, Република Српска

 ;